Hoppa till innehåll
Svenska Kulturhönsföreningen

Svenska Kulturhönsföreningen

  • Start 
  • Bli medlem
  • Stamboken
    • Stamboken
    • Hur ansluter jag mig?
    • Värprapport
    • Stamboksansökan
    • Uppfödare och Koordinatorer
    • Rödlista
  • Raser
    • Öppen stambok
    • Projekt
    • Koordinatorer
  • Om föreningen
    • Om föreningen
    • Styrelsen
    • Stadgar
    • Nätverket
    • Kulturhönsbladet
    • Kulturhönsboken
    • Kulturhönsföreningen i andra kanaler
  • Kontakta oss

Hållbar produktion

För att visa hur en mer hållbar uppfödning av kyckling kan se ut har vi valt att öppet publicera en artikel från våran medlemstidning (Kulturhönsbladet).
Artikeln handlar om hur kött- och äggproduktion bedrivs på Stackvallen Lantgård som drivs av våran medlem Mark Geuze.

Länk till artikeln.
Mark Geuze med en vit Australorp tupp.
Författare Publicerat den 5 november, 20236 november, 2023Kategorier Nyheter

Inläggsnavigering

Föregående Föregående inlägg: Ny uppfödare Eksjöhöna
Nästa Nästa inlägg: Nya uppfödare

Kulturhönsbladet

Bild: Chocolin-tupp
Foto av: Andreas Marmolin


Innehåll nummer 3-2025

  • Avelsplanen – grunden till ett framgångsrikt avelsarbete
  • Frågor och svar om hönsavel – en intervju
  • Tankar inför att skaffa höns
  • Har du läst Flemming Schiötte?
  • Träff med utställning
  • Förkortningar, raser och koordinatorer

För allmän information om föreningen kontakta:
Maria Lundgren info@kulturhons.se eller tel 073-096 66 90
För kontakt/info angående specifik ras se Koordinatorer

  • Start 
  • Bli medlem
  • Stamboken
    • Stamboken
    • Hur ansluter jag mig?
    • Värprapport
    • Stamboksansökan
    • Uppfödare och Koordinatorer
    • Rödlista
  • Raser
    • Öppen stambok
    • Projekt
    • Koordinatorer
  • Om föreningen
    • Om föreningen
    • Styrelsen
    • Stadgar
    • Nätverket
    • Kulturhönsbladet
    • Kulturhönsboken
    • Kulturhönsföreningen i andra kanaler
  • Kontakta oss
Svenska Kulturhönsföreningen Drivs med WordPress