Bli medlem

Vill du bli medlem?

Din medlemsavgift ger dig fyra nummer av Kulturhönsbladet varje år. 20 sidor i färgtryck, utan reklam. Den ger dig rätt att stambokföra kulturhöns. Som medlem blir du även inbjuden till vår medlemsgrupp på Facebook. Du får chansen att träffa andra likasinnade då möten ordnas i din närhet.

Vi har haft god tillströmning av medlemmar i år. Därför finns det nummer av årets tidning som börjar ta slut. När det numret är helt slut kommer nya medlemmar få årets tidningar som finns kvar plus två nummer från föregående år. Detta för att vi inte vill belasta föreningens ekonomi genom att beställa nya nummer. För även om vi önskade att medlemsantalet ökade stort är det inte så troligt att vi får så många nya medlemmar innan årsskiftet att det är lönsamt att beställa nya nummer. Medlemskap gäller för kalenderår och att det är därför det blir klurigt med tidningarna sent på året? Vi hoppas och tror att det finns förståelse för detta och att nya medlemmar blir nöjda ändå.

På årsmötet i mars 2017 beslutades att medlemsavgiften för 2018 skall höjas till 250 kronor. Så var noga med att ni inte missar detta när ni betalar er medlemsavgift för 2018.

Gör så här:

Medlemsavgiften är 150 kr för 2017 och 250 kr för 2018.
Denna sätts in på :
bankgiro 191-7756.
eller swishas till 1236641351
Skriv ditt namn i meddelanderutan.

Samtidigt mejlar du dina adressuppgifter till: kassor@kulturhons.se
Du kan naturligtvis skriva i adressuppgifter i meddelanderutan om din bank medger det,
men ibland förkortas de i överföringen.
På detta sätt är du säker på att din avgift registreras och att du får medlemsblad och annan info snabbare.

Välkommen som medlem!

tFacebook_logo-6

Kulturhönsgruppen

Sv Kulturhönsföreningens medlemsgrupp
(Endast för Svenska Kulturhönsföreningens medlemmar)

 

 

 

 

Du kan läsa mer om vår fräscha tidning här!

Comments are closed